Elektronikus vagyonvédelmi
rendszerszerelő OKJ képzés

Biztos megélhetést nyújtó, piacképes szakmát szeretne?

 

Népszerű, jól megfizetett, jövedelmező szakterület. A vagyonvédelem, biztonságtechnika több tevékenységi körből áll, a képzést minden műszaki érdeklődésű fiatalnak ajánljuk, akik egy biztos és jól jövedelmező szakmához szeretnének jutni, valamint megteremteni egy biztos egzisztencia alapköveit .

A képzés célja olyan általánosan művelt, korszerű szakmai elméleti és gyakorlati felkészültségű vagyonvédelmi szakemberek képzése, akik képesek ellátni a szakképesítés munkaterületének megfelelő munkaköröket, foglalkozásokat. Alkalmazottként vagy vállalkozói formában is végezhető, jó kereseti lehetőséget biztosító szakterület. Budapesten, vidéken és az Európai Unió számos országában egyaránt.

Elektronikus Vagyonvédelmi Rendszerszerelői tanfolyam indul az Öveges József Szakközépiskolában . A tanfolyam OKJ-s képzés, mely 250 órás elméleti és gyakorlati oktatás után, sikeres vizsga esetén jogosultságot ad Vagyonvédelmi rendszerszerelőként történő munkavégzésre.

Ne maradjon le róla! Évente csupán két tanfolyam kerül szervezésre, alkalmanként 12-16 fo szerzi meg OKJ-s képesítését ebben a szakmában. Részletek http://molnar-istvan.hu/oktat/tanfolyam.htm

•  Szakképesítés megnevezése: Elektronikus vagyonvédelmi rendszerszerelő
•  Szakképesítés OKJ száma: 35 861 01
•  Ágazati besorolás: Villamos ipar és elektronika
•  Az Elektronikus vagyonvédelmi rendszerszerelő képzés megkezdésének szükséges feltételei:
•  Iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség
• Szakmai előképzettség: 34 522 03 Elektronikai műszerész vagy 34 522 01 Elektromechanikai műszerész vagy 33 523 02 000 Távközlési és informatikai hálózatszerelő vagy 34 522 04 Villanyszerelő megnevezésű szakképesítés

Képzés célja : Elektronikus vagyonvédelmi rendszerek szerelésével, beépítésével, karbantartásával és a szakképesítéshez tartozó egyéb munkaköri feladatokkal foglalkozik. Elmélet/gyakorlat aránya: 40%-elmélet - 60%-gyakorlat

Tanfolyam helyszíne: Öveges József Szakközépiskola (1118 Budapest, Beregszász út 10)

 

Miért az Öveges József Szakközépiskola?


Az iskola akkreditált felnőttképzési intézmény. Szolgáltatói szerződéssel a képzési díj vállalatok részére elszámolható. Az iskola jól felszerelt, és folyamatosan bővülő eszköztárral biztosítja a képzések gyakorlati foglalkozásait. Az oktatásban a hallgatók elektrotechnikai, riasztó szerelési, videotechnikai, beléptetők szerelési, tűzjelző rendszerek ismeretei mellett számítástechnikát, munkavédelmet, vállalkozási ismereteket is tanulnak. Lehetőség van konzultációkra is az oktatás keretén belül, ahol is kötetlen beszélgetések formájában kapnak válaszokat a biztonságtechnika és vagyonvédelem szakterületén elismert szakemberektől a felmerülő kérdésekre. Megismerkednek a vagyonvédelmi tervek készítésével, értelmezésével, illetve különféle vagyonvédelmi rendszerek telepítésének szabályaival, kérdéseivel.

JELENTKEZZEN MOST!

•  Felnőttképzési ügyintézés - Kapás István 246-1579/129 mellék; kapas.istvan@oveges.hu

•  Felnőttképzési szakreferens - Selymesi Ferenc: 246-1579/129 mellék,06 30 3757352; selymesi@oveges.hu

•  A képzés tematikájával kapcsolatban érdeklődni: Molnár István, 06-30-9334696, istvan@molnar-istvan.hu

Képzéseinket nagy gyakorlati tapasztalattal és kiváló elméleti ismeretekkel rendelkező saját, valamint külső oktatók vezetik. Az oktatás során a legfrissebb változásokat beépítve adjuk át az elméleti ismereteket. A gyakorlati képzések során kiemelt hangsúlyt helyezünk a tényleges tervezői, előkészítői, beszerelési, programozási, szerelési, karbantartási feladatok önálló végzésére.