Nővérhívó rendszerek

A nővérhívó berendezés szorosan hozzátartozik a kórházak, idős otthonok, rehabilitációs központok működéséhez. Ezen rendszerek feladata alapvetően az, hogy a páciens jelzését eljutassa az ápoló személyzet részére, akik egyértelműen be tudja azonosítani a jelzés helyét. Ezt a feladatot korszerű eszközök segítik, egyéb kényelmi funkcióval kiegészítve: lehetővé téve a beszédkapcsolatot, a hangosítást, sőt akár alkalmasak lehetnek betegfigyelő video rendszer alkalmazására is. A nővérhívó rendszerek az új beruházások esetén az építés folyamán kerülnek megtervezésre, kialakításra, a már aktívan működő új idősek-, vagy szociális otthonok, illetve kórházi létesítmények esetén utólag is beszerelésre kerülhet. Az egyszerű, de hosszú élettartamú, alacsony karbantartási költségű nővérhívókra szerte az országban nagy igény van.

Nővérhívó rendszerek típusai

•  Nyomógombos nővérhívó

A páciens nyomógomb segítségével tud jelzést adni a nővérnek, aki a központon megjelenő jelzés alapján a beteget be tudja azonosítani.

•  Betegkészülékes nővérhívó rendszer kórházi beteghívó rendszer

A betegkészülék segítségével folyamatos beszédkontaktus alakulhat ki a beteg és a nővér között. Mindkét típusnál a mellékhelyiségekbe is beszerelésre kerül egy vészgomb , ezáltal a mellékhelyiségekben előforduló rosszulléteket, esetleges baleseteket lehetőség van a nővérek felé jelezni.

Nővérhívó rendszerek alkalmazási helyei

•  Állami és Magán Kórházak, Szanatóriumok

•  Idősek otthona, Rehabilitációs intézetek

•  Szociális otthonok

•  Művese állomások

 

 Amennyiben nővérhívó rendszerre van szüksége, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal. INGYENES szaktanácsadással és helyszíni felméréssel állunk rendelkezésére.

 

TRIGGER Kft
1165 BUDAPEST
Emma utca 3/a.


 Tel: +36 30 9560946


mailto:triggerkft@trigger.hu