Kaputelefonok

Praktikum – Biztonság - Kényelem

Kaputelefonjaink kényelmi és vagyonvédelmi célokat egyaránt szolgálnak. Ma már a kaputelefon elengedhetetlen biztonságunk érdekében, hiszen az épületek automatizálása során egyik fontos feladat a bejáratok ellenőrzött felügyelete. Ennek egyik leghatékonyabb eszköze a kaputelefon rendszer. Széles választék áll rendelkezésre, az egyszerű, egylakásos audió kaputelefonoktól egészen a több száz lakásos, video kaputelefon rendszereken át a vezeték nélküli kaputelefonokig. A kaputelefonok a beszédkapcsolat és videó képi anyag megvalósítása mellett, alkalmasak a kapuba épített elektromos ajtózár, és személyi bejárók távvezérlésére is. Bármilyen ingatlantípushoz választhatunk megfelelő kaputelefon rendszert.

Kaputelefonok alkalmazása lehetové teszi a bebocsátást kérő személy azonosítását , az esetleges rosszindulatú szándék felismerését. Ezek a megoldások jellemzoen egy, a bejáratnál elhelyezett kültéri videokamerával ellátott kaputelefon egységből és egy beltéri monitorral ellátott kaputelefon egységből állnak, rögzített helyen telepítve.

Pár lakásos videó kaputelefon rendszerek

Praktikus megoldás az egy-két lakásos családi házak, irodaházak, vagy orvosi rendelők esetében. Egyedi igényeket figyelembe véve többféle funkciójú kültéri vagy beltéri egységgel, közelítő kártyás beléptetovel, bővíthető videó megfigyelő funkcióval, akár internethez csatlakoztatva.

Társasházi kaputelefon rendszerek

videokaputelefon.pngTársasházak esetén hatékony megoldás, ha saját lakásuk védelmén túl az egész épület biztonságáról gondoskodnak a lakók.

A hagyományos kaputelefonok esetében – amelyek a becsöngetésre és a kommunikációra adnak lehetoséget, a zár viszont kulccsal nyílik –sok visszaélés tapasztalható. Ezek az ajtók a belépést követően nem mindig zárulnak be megfeleloen, illetve könnyen beékelhető olyan eszköz, amely meggátolja a záródást. Így erre külön kell figyelni, hogy az illetéktelen személyek később ne surranhassanak be.

Napjainkban egyre inkább előtérbe kerülnek a digitális kaputelefonok használata. A házban lakók külön-külön kódot kapnak a belépéshez, saját, egyedi számkódjuk segítségével tudják nyitni a mágneszáras ajtót. Egyre több helyen használják emellett a kódok beütése helyett azokat az elektronikus közelítő eszközöket is, amelyeket csak oda kell érinteni az érzékelőhöz, és már nyílik is az ajtó. Nagy előnye ennek a rendszernek, hogy amikor valaki az adott lakáshoz tartozó kóddal vagy közelítő kulccsal lép be a házba, annál a lakásnál hangjel jelzi a belépés tényét. proxi-kulcstartora-akaszthato.jpg

A széles választék áll rendelkezésre a digitális kaputelefonokat illetően a piacon, már a legegyszerűbb készülékek is esővédő borítással vannak ellátva, valamint a nevek olvashatóságát LED megvilágítás segíti. Fontos kiegészítőként szolgálhat a kaputelefonba beépített kamera, így a beengedő lakó látja ki áll a kapuban.

A társasházi kaputelefon rendszerek egy kültéri és egy beltéri készülékbol állnak, ezek két vezetéken muködő digitális eszközök. A társasházi audió rendszerek egyik igen közkedvelt fajtája a kulcstartós, magyar fejlesztésu CODEFON digitális kaputelefon, mely akár 255 lakásos társasház kiszolgálására alkalmas, kódos vagy közelítő kártyás kezeléssel.

Egy társasház biztonsága sok összetevőből épül fel, de a körültekintő hozzáállás és ezek a kisebb beruházások nagymértékben hozzájárulnak a biztonság erősítéséhez.

Kaputelefonjaink
kaputelefon_1.png

  • Audio kaputelefonok
  • Video kaputelefonok
  • Társasházi, több lakásos audio kaputelefonok
  • Társasházi, több lakásos video kaputelefonok
  • GSM vagy WIFI kaputelefonok
  • Vezeték nélküli kaputelefonok

Szolgáltatásaink között megtalálható ezen rendszerek tervezése, telepítése, karbantartása és szükség szerinti fejlesztése. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keressen bennünket bizalommal. Az audió és videó kaputelefon-berendezések tervezése, kivitelezése, karbantartása akár a társasházak meglévő vezetékhálózatának felhasználásával, vagy új rendszerek kiépítésével.

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy elvégezhessük díjmenetesen a helyszíni felmérést!

TRIGGER Kft
1165 BUDAPEST
Emma utca 3/a.


 Tel: +36 30 9560946


mailto:triggerkft@trigger.hu