Épülethangosítás

Az épület hangosítás elsődleges célja a területen tartózkodók élőhanggal, vagy akár előre rögzített és tárolt hanganyaggal történő informálása, tájékoztatása vészhelyzet esetén - pl. tűz, bombariadó.

Napjainkban a nyilvános helyeken - a középületeknél, irodaházaknál, sportcsarnokoknál, iskoláknál, szállodáknál, bevásárlóközpontoknál - alapvető technikai követelmény, hogy rendelkezzenek a tömeges információközlésre alkalmas épülethangosító rendszerrel.

Vészhelyzetből adódó épület kiürítés vagy menekülés - pl. tűzriadó - esetén elengedhetetlen, sot sok esetben kötelezően előírt, hogy a létesítményben tartózkodók a hangosításnak köszönhetően egyértelmű és hallható utasításokat kapjanak a meneküléssel kapcsolatban. A hangosító rendszerek segítik a menekülési folyamatot, ennek hiányában könnyen pánik alakulhat ki, mely akár tragédiához is vezethet.

Az általunk telepített hangosító rendszerek bel- és kültérben egyaránt használhatóak, akár egy objektumon belül egy kisebb területen, zónákon képesek működésbe lépni, elősegítve ezáltal a szelektív kiürítést, mindezt központilag vezérelve. Kiváló hangminőségnek köszönhetően a telepített hangosító rendszereink a legnehezebb körülmények között is kitűnoen teljesítenek, kiváló hangminőséget produkálnak. A telepített épülethangosító rendszerek alkalmasak akár háttérzene szolgáltatására a kellemes közérzet biztosítására, riasztás jelzésre és szöveg bemondására is. Lehetoség adódik élő hang közvetítésére, de előre felvett szövegek tárolására is egyaránt alkalmasak.

Ezek a rendszerek az akadálymentesítésnél használt indukciós hurok technológiák alkalmazásával lehetővé teszik, hogy a siketek és nagyothallók biztonságosan elhagyhassák az objektumot.

Vállaljuk a hangosító rendszerek tervezését, telepítését, és a termék utógondozásához szükséges rendszeres, szakszerű karbantartást.

Ahhoz, hogy az Önnek legmegfelelőbb rendszert telepítsük, meg kell ismerünk az építmény, helyiség sajátosságait, és az akusztikus tulajdonságait. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy elvégezhessük a díjmenetes helyszíni felmérést.

 

TRIGGER Kft
1165 BUDAPEST
Emma utca 3/a.


 Tel: +36 30 9560946


mailto:triggerkft@trigger.hu